Treball sobre “Les Bruixes” de Roald Dahl

bruixesAquest trimestre llegirem el llibre “Les Bruixes” de Roald Dahl, un llibre fascinant, que esper vos agradi. Com sempre farem un petit treball sobre aquesta lectura, però envers de seguir el guió que sempre feim, vos propòs unes activitats diferents.

Per fer el treball d’aquest llibre utilitzarem unes activitats que haureu de fer per escrit i que trobareu als següents enllaços:

Qui l’ha escrit? En aquest enllaç trobarem la biografia de l’autor que haurem de copiar a un full amb una fotografia o dibuix de l’autor.
Abans de llegir – Aquí, copiaràs les instruccions de la pàgina i contestaràs per escrit a les primeres preguntes.

Ara ja començaràs a llegir el llibre. Una vegada hagis llegit els capítols intenta contestar les preguntes que trobaràs als següents apartats:  Comprensió I i Comprensió II. Totes aquestes preguntes, les hauràs de fer a uns fulls apart, només escrivint les respostes correctes, sempre amb bona lletra i cura de les faltes d’ortografia.

Aquí trobaràs les activitats finals del teu treball, on igual que has fet amb els apartats anteriors, també hauràs de copiar les preguntes i respostes correctes.

bruixes2Per acabar, escriuràs a un full la teva opinió personal sobre el llibre, escrivint si t’ha agradat o no, i per què; personatges que per a tu són simpàtics o antipàtics; situacions que t’han semblat gracioses, divertides, interessants, avorrides, curioses, etc; capítols o parts del llibre més o menys interessants, etc.

El treball tendrà una PORTADA en la qual hi haurà el TÍTOL i AUTOR del llibre, juntament amb el teu NOM, LLINATGES i CURS i un DIBUIX que representi alguna part del llibre

RECORDA QUE AQUEST TREBALL S’HA D’ENTREGAR DIMECRES DIA 30 DE NOVEMBRE!